DJEČJI PJEVAČKI ZBOR „RIBARI SV. JAKOVA“

Fotografije uz članak 2

Dječji pjevački zbor Ribari Sv. Jakova djeluje u Župi Sv. Jakoba u Prelogu osamnaest godina. Okuplja djecu od predškolske dobi pa do osmog razreda Osnovne škole. Broji oko 30 članova (dječaka i djevojčica). Voditeljica zbora je prof. Ljubica Crnčec.

Redovito pjeva na nedjeljnim Misnim slavljima, proslavi Prve Sv. Pričesti i Sv. Potvrda, kao i na Božićnoj dječjoj Polnoćki, Blagoslovu djece i drugim prigodama.

Izvan župe zbor najčešće pjeva u Varaždinskoj katedrali povodom Božićnih, Uskrsnih i drugih blagdana i svetkovina. Prethodnih godina nastupao je na dječjem duhovnom festivalu Zlatna harfa i na festivalu Stepinčeve note u Koprivnici. Radosno se družimo i slavimo Boga kroz pjesmu i glazbu. Pjesma nas razveseljuje a njome želimo i druge razveseliti. Bog se raduje nad našim pjevanjem, a mi Gospodinu zahvaljujemo što je predobar i što uzdržava i vodi naše živote.Za sve zajedničke trenutke koje pjevanjem i sviranjem u našoj crkvi provodimo i time veličamo dragog Boga, velika mu hvala.

Vježbe pjevanja imamo svakog utorka od 18- 19,30h u vjeronaučnoj dvorani Župnog dvora.

POZIVAMO SVU DJECU DOBROG GLASA I DOBRE VOLJE DA SE PRIDRUŽE NAŠEM PJEVANJU, JER TAMO GDJE LJUDI PJEVAJU TU SE TI BOŽE NASTANJUJEŠ!

Kontakt

Župa sv. Jakoba st. ap.
Glavna ulica 34
40323 PRELOG

Telefon: 040 645 106
Fax:       040 646 700
info@zupa-prelog.hr

Antun Hoblaj, župnik i dekan
Preloški dekanat